Om Tore Nedrebø

Tore Nedrebø

Tore Nedrebø, forfattaren av desse sidene, vart fødd i 1957 på Voss, er dr.philos frå Institutt for samanliknande politikk, Universitetet i Bergen, og var tilsett i Utanriksdepartementet frå 1986 til 2021. Eg var stasjonert i Praha (1988-90), Bonn (1990-94), Abuja, Nigeria (2005-2009) og Islamabad, Pakistan (2015-2018). Doktoravhandlinga, som eg forsvarte i 2010, heitte «Past and Present Sources of European Union. A Comparative, Historical-Institutionalist Analysis«. I 1995 ga eg ut boka Den tyske utfordringa. Tyskland, Noreg og det nye Europa på Det norske samlaget. Eg er nå pensjonist.

Meir om meg på Wikipedia her.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s